View Single Post
Staro 14.11.2012, 00:45
bora bora je offline
Proteran

Datum prijave: 14.07.2010
Nepromenjeno

[QUOTE=vrhunski;33881]Ja sam aplicirao za secured credit card od capital one dao $200 a oni mi odobrili $400 minusa. Fora je samo da kad popunjavate online aplikaciju da napisete da Vam je income 60.000 i sve ce biti ok. :)[/QUOTE]

vrhunski saljem ti podatke na PP-ime racuna / programa i kako se zove banka koja izdaje bakovne racune i kreditne kartice bez SSN-a -ti si meni poslao link za poslove u US pa da ti se oduzim ..
a onima koji neveruju u to da moze da se dobije kreditna kartica i americki bankovni racun bez ssn-a - sta da vam kazem ...?!..cemu ta negativnost ako kazem da ima i da desetine hiljade turista ,studenata i poslovnih ljudi iz EU koji to koriste i tovaraju americke racune bez ssn-a

mislim dosta vise tog sindroma ''ako ja neznam to nepostoji'' itd na ovom forumu..dozvolite da ima nesto i van sfere vaseg znanja i iskustva -mnoge stvari su na ovom sajtu postavljene nakaradno i daju izvitoperenu sliku kojecega u americi
..ko hoce neka mi posalje privatnu poruku za ime banke ako hoce da to odradi a ostali slusajte sta zana kaze ona zna najbolje hehehe
..:no:

Last edited by bora; 14.11.2012 at 00:59.