[QUOTE=admin;33933]Upozorenje za članove foruma:
Ako Vam neki član preko privatnih poruka kaže da može da se otvori kreditna kartica bez SSN-a, reč je o prevari (proverili smo u nekoliko banaka, uključujući Citi i BofA).
Obratite pažnju na sledeće crvene zastavice:
- Nije potrebno da budete prisutni, obaviće to neko umesto Vas
- Banka traži da se depozituje novac, šatro "da stoji neko vreme"
Taj novac najverovatnije više nikada nećete videti, jer je reč o klasičnoj prevari. NE ŠALJITE Vaše podatke (ni novce) nikome koga ne znate LIČNO.[/QUOTE]
mala ispravka
CITI BANKA ima bankovne racune za strance ,turiste itd koji se otvaraju bez SSN
I zove se CITIGLOBAL postoje i kreditne kartice koje se takodje izdaju bez SSN-a
ja radim za CITI (pre toga za WELLS FARGO za njihove merchant servise(first data )
bez problema gradjani Srbije mogu da otvore racun bez broja socialnog
i dobiju odobrenu kreditnu karticu u periodu 3-6 meseci (obicno se credit line odobri na 4000 dolara - 1200 cash advance )
mi se dosta reklamiramo pa me cudi da ljudi koji zive u americi nisu culi za nase usluge
slobodno se obratite bilo kom business bankaru u bilo kojoj ekspozituri CITI BANK i pitajte za CITI GLOBAL racune
ti racuni mogu da se otvore i putem poste -ne on line za sada
nije nikakva prevara ali ima odredjenih uslova - na primer neka minimalna suma mora da stoji kao balance dok se ne odobri kreditna kartica -to je obicno iznos od oko 1000 dolara( moze da bude i 500 dolara - zavisi od bankara koji ce vam otvoriti racun )-ali ako se otvara putem poste bice zahtev za 1000 (wire transfer iz srbije )
cak i za klijente koji nisu u americi - tu ima par uslova koje ce vam bankar reci
poz svima na forumu -dosta korisnih informacija imate ali neke stvari morate malo vise da pratite - narocito promene u bankarskom poslovanju- na primer nije zakon u americi da je potrebno imati SSN za otvaranje racuna -to su nasa interna pravila -bankarska ali da sad ne pricamo o tome - kad me neko pita za uslove emigracije (za US )ja ih obicno posaljem na ovaj forum!
nadam se da ce pomoci informacija koju sam vam poslao
Last edited by stevan_acimovic; 14.11.2012 at 20:31.
|