Što se tiče Houstona ja mogu pomoći samo oko mjeseca oktobra kad smo došli i trenutnog mjeseca. U oktobru oko 11h navečer kad smo izašli sa aerodroma koji je sav klimatizian u garažu istog, iznenadio nas je vruć zrak isto kao da je neko fen u uključio da puše u vas, jako vruće, nije toliko vruće kolika je relativna vlaga pa je nekakava spaina. Uglavnom u oktobru je bilo jako vruće ali čovjek se nekako navikne, gdje god da ideš sve je klimatizirano malo i previše je bukvalno kad u tržnom centru prolaziš pored frižidera treba ti džemper toliko je hladno, isto kao i u autobusima, malo previše rashlađuju jer kad izađeš iz tako lijepo klimatiziranog prostora na ulicu jako se iznenadiš na promjenu temperature, ali ljudi i ljudski organizam jako se brzo navikne, već sad početkom novembra jutra su hladna oko 9stepeni dok po danu čim sunce izađe je jako lijepo ugodno i toplo, kao kod nas negdje u maju otpilike temperatura.
P.S. Ja jako volim toplotu i vrućinu...tako da nemam problema s tim..što toplije meni ljepše:==D:
|