View Single Post
Staro 22.11.2012, 19:23
peja's Avatar
peja peja je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.11.2012
US lokacija: u nekoj lepoj i finoj državi, kad me izvuku odlučiću ;)
YU lokacija: Novi Sad
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ASSI Prikaz poruke
Drugim recima nalozio se kao da sutra ide

50 characters
Istina je da se nadam da će me izvući a realnost je da za sada imam ovde život, a budućnost, e pa to nikad ne možemo znati šta nas očekuje!
Amerika jeste neki cilj, ali tu mora da se ispuni jedan uslov a to je da te izvuku na lutriji...

Citat:
Prvobitno poslao korisnik curlika Prikaz poruke
Dobro planiranje je ...planiranje unapred. Lose planiranje je...planiranje odmah (sem spontanost u sex-u). Dakle, ko sto je Tito nekad davno izjavio: ,,Živimo kao da će sto godina biti mir, a spremajmo se kao da će sutra izbiti rat.” U nasem prevodu: "Zivimo kao sto smo i do sada, a spremajmo se za to da kada nam moze biti bolje - zaista i bude" .
Ja samo želim da budem spreman do nekog postotka, da ako me izvuku u Maju imam jedan delić slagalice ispred sebe, a ovaj forum mi u neku ruku pomaže u slaganju te slagalice...
Svestan sam da je dobiti na lutriji strašno teško, ali sanjariti nije zabranjeno, pa kad čovek sanjari podstiče mozak da se razvija, a čekajte zar sanjarenje u nekim normalni granicama nije korisno? Pa kad imamo snove imamo čemu i da težimo a bez snova šta nam ostaje?...

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne Prikaz poruke
Nista lose nema u radoznalosti i mislim da je lepa promena na forumu da se nacinju diskusije o sta bi bilo kad bi bilo varijantama. Sto da ne. Nikad se ne zna sta ce sutra biti. A ovako se druzimo i ubijamo dosadu.
@Vuxanne lepo si to napisala, to je to, što da ovaj forum bude aktuelan najviše oko prijavljivanja i oko dobitaka, što da ga ne učinimo aktivnim cele godine, malo proširimo priče, a opet ostanemo u okvorima ovog foruma i njegove suštine?!

DV-2015 - second application for GC !
DV-2015 - the Entry HAS NOT BEEN SELECTED !

DV-2016 - third application for GC. Never give Up!
Reply With Quote