View Single Post
Staro 06.12.2012, 19:30
jovke jovke je offline
Stari vuk

Datum prijave: 02.05.2011
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik ASSI Prikaz poruke
Jeste imali kod koga biti ili ste krenuli bez igde ikoga? Malo mi je nezgodno svi cetvoro odmah da dolazimo.
Ako bih isao kod nekoga bilo bi mi jako neprijatno da mu na grbacu stavim nas cetvoro, sa druge strane ako nemas nigde nikoga u USA, vuci decu u puku neizvesnost je po meni totalna ludost kad vec mogu da sacekaju u Srbiji.
Nećeš ni biti u poziciji da biraš i postavljaš pravila igre oko odlaska sa ili bez porodice. Moli Boga da izvuku bilo koga iz porodice bila to i supruga, jer većina ljudi pa i većina nas sa foruma, nikad i neće dobiti vizu na lutriji. Biće ti možda po principu uzmi ili ostavi koga god izvuku, imao novac ili ne. Ko ima novac i ide, ko nema njega amerikanci i ambasada neće žaliti niti razumjeti njegove želje i mogućnosti.
Mogu ti reći da je dosta ljudi (uglavnom onih sa prvim učešćem) od prošlog Oktobra do Maja bilo aktivno na forumu u euforiji i raznim kalkulacijama kako će i s kim za pocetak, te gdje otici. Kada je došao Maj i vidjeli da to ne ide sve tako ekspres sa dobitkom na izvlačenju povukli su se u mišju rupu i nema ih sad nigdje na forumu. Imaćeš vremena da doneseš odluke oko odlaska. Prvo sačekaj izvlačenje pa pravi detaljnije planove. Do tad uči jezik, prati informacije o mogućim promjenama oko pravila i procedura na lutriji i eventualno skupljaj neki dinar ako imas od čega skupljati.
Reply With Quote