[QUOTE=bora;33895]vrhunski saljem ti podatke na PP-ime racuna / programa i kako se zove banka koja izdaje bakovne racune i kreditne kartice bez SSN-a -ti si meni poslao link za poslove u US pa da ti se oduzim ..
a onima koji neveruju u to da moze da se dobije kreditna kartica i americki bankovni racun bez ssn-a - sta da vam kazem ...?!..cemu ta negativnost ako kazem da ima i da desetine hiljade turista ,studenata i poslovnih ljudi iz EU koji to koriste i tovaraju americke racune bez ssn-a
mislim dosta vise tog sindroma ''ako ja neznam to nepostoji'' itd na ovom forumu..dozvolite da ima nesto i van sfere vaseg znanja i iskustva -mnoge stvari su na ovom sajtu postavljene nakaradno i daju izvitoperenu sliku kojecega u americi
..ko hoce neka mi posalje privatnu poruku za ime banke ako hoce da to odradi a ostali slusajte sta zana kaze ona zna najbolje hehehe
..:no:[/QUOTE]
Boro ,Boro .... ti si bas bio uporan ja stvarno nevolim da uvredim coveka pa necu ni tebe .Ne znam da li tebe neko napalio na ovu pricu ili hoces da zavrnes jednostavno nekog za neki $ u to ne ulazim.
Racun u banci mozes da otvoris bez SSN jeste u pravu si...ali moras da budes prisutan da pokazes pasos i uz malo pomoci nekog rodjaka otvorices ceking akaunt za koji moras deponovati 20$ pri otvaranju to je ok.Sve pisem iz licnog iskustva nista tipa "pricao mi covek"
Nista vise posle toga nema ,tu je kraj price mozes da stavis 100$ ili kolko zelis naravno ako primera radi stavis 100 na tom akauntu sad imas 120$ sad mozes da ides u prodavnicu da provuces karticu koja ce ti stici postom nakon 5-7 dana NA AMERICKOJ ADRESI, ako potrosis 121$ tu ti je kraj vec dugujes banci 35$ to se zove over draft fee.
Nema tu nikakvih 4000$ ni 2000 ni 1$ dok ne ubijes kredit score preko 650
sto je u ovom trenutku najlakse preko secure credit card,proces traje godinu dana,ja za drugi way neznam.Mozes da imas 850 miliona dolara na racunu u 4 banke ako nemas kredit skor nema moj Boro nista od pare.
imao sam pre 2 godine 7000$ na saving acc otisao da potrazim 5000$ prvo ti provere score moj je tada bio nula.Nisam dobio ni 2 centa ali ipak su mi ponudili opciju: da mi zakljucaju 7000 mojih mucno zaradjenih dolara a da mi daju njihovih 5000$ vidis i oni razmisljaju cak bolje od tebe ,ali oni ti ponude lizalo ili kafu ili bar casu vode.
Nema tu nikakav sindrom tu su sve ofirane karte i to zna svako ko je ovde u Americi i svuda je isti slucaj voleo bih da mi neko kaze da gresim.
Pa ja bi prvi znao za te sto daju 4000$ tek tako pre od tebe veruj mi.
Boro mani se corava posla i pljuni u sake sto bi reko nas narod
|