Sad cu ti ja reci nesto sto se tice toga,posto sam i ja aplicirao za DV-2014 i planiram da odem sa suprugom koja je frizer po profesiji.
Mnoge ljude sa foruma sa pitao u vezi toga,i jedan mi je detaljno reko sve,pogotovo toga sto se tice otvaranje svog salona,sve sto trebas za to je CASH!
Ne moras ni da dobijes niti cekas GC,ako imas CASH!
ako imas CASH! odes u ambasadu apliciras za Investitorsku Vizu(ne znam kako je sad numerisu) da otvoris salon tipa u NYC,tacnije da kupis BIZNIS,imas masu sajtova sto se tice toga i ja sam gledao sve i nasao,al jedino sto nisam uspeo da nadjem je CASH!

E sad,u Ambasadi ti traze da vide imas li para za tako nesto,lokacija gde da kupujes salon,sto,kad,ako imas daju ti tu Investitorsku Vizu,ti odes kupis salon(biznis) nek imas 3 radnika svakom od jednog sisanja 50 %,bolje ti je nego platu da im dajes,posle 5 godina,dobijas GC,al 5 godina mora Salon da ti funkcionise,da pokazes da imas promet u istom itd. Eto toliko od mene
Ovo sam ti u kratkim crtama objasnio,nek me neko ispravi ako gresim,i nek neko pomogne. ako ima jos nekakve ideje.