Apsolutno dostizno - sve sto dovoljno jako zelimo se i ostvari
Malo je gradova u USA koji su "zivi" po nasem srpskom kriterijumu. NYC, SF, Las Vegas, Miami... To je ono sto sam ja video i mogu da kazem da bih mogao da zivim u tim gradovima jer mi odgovara ta energija.
Midwest je nekako po default-u "mrtav", ulice zamru cim padne mrak ili vec oko 7 u letnjim mesecima, a mi na to nismo navikli. U NYC je prepuno ljudi, nevezano za to koje je doba dana ili godine, da li je suncano, pada kisa ili sneg. CHGO je poprilicno uspesna kopija NYC-a, mnogo cistija kopija (izuzimam getovine koji zauzimaju danas skoro 70% grada), ali u svom tom kopiranju CHGO nije uspeo da iskopira taj "vibe"...
@hihgvoltage84
Ako nisi do sada bio u NYC, kad budes slobodan neki vikend mozes i autom do NYC-a, to je od tebe nekih 11 sati voznje. Uzmes neki motel u Bronx-u blizu linije metroa (recimo nesto u Riverdale-u koji je siguran hood u Bronx-u, blizu je autoputeva koji vode ka Midwest-u, a opet nisi u New Jersey i ne moras da razmisljas kako ces preko reke), to nije skupo a imaju parking i krenes u obilizak metroom. Siguran sam da ce ti se svideti, a onda ce ti svi ovi gradovi i gradici po Midwest-u izgledati smesno