View Single Post
Staro 07.01.2013, 19:19
zdravko80 zdravko80 je offline
Drug član

Datum prijave: 17.03.2011
Nepromenjeno

[QUOTE=Stevan;34790]Poceo sam da ucim sam pomocu nekih knjiga tipa engleski bez muke i slicne. Nisam bas nesto pri novcu zadnjih godina da mogu sebi da priustim neki kurs.
Ali trudim se sto je vise moguce da naucim.. Znam nesto ali nekako u glavi mi struje misli da ne znam dovoljno, tako sam sebe ubedjujem da ne znam, a i potcenjujem. Tesi me to sto imam 21 god. pa hajde, mogu da naucim, mlad sam jos...

Magelan, mogu ti reci da si mi dao nadu i utesio sa tim sto si napisao da tamo retko ko govori dobro engleski :D Hvala![/QUOTE]

Nemoj preterano da se opterećuješ! Samo uči i budi uporan a tamo ćeš tek dobro naučiti da ne pominjem to što si mlad... Evo jedna moja komšinica pre deset godina je otišla prvi put u Ameriku a imala je tad 55 godina(da čuva unuku kod ćerke)...da ti napomenem da nije znala ni jednu jedinu reč na engleskom a u školi je davno učila ruski... posle pet godina naravno i vraćala se i odlazila naučila je engleski pa ajde ne kao srpski ali odlično da kažem... pozdrav i srećno :)