Citat:
Prvobitno poslao korisnik Hertzog
Ma kod njih fudbal nije popularan kao kod nas, a ni medijski propracen, ipak im je hokej, americki fudbal, bejzbol i kosarka ispred toga... Ali igra se solidan fudbal, imaju OKi reprezentaciju i domaci igraci uglavnom ostaju u njihovoj ligi ili setaju po juznoj americi, retko kada dolaze u evropu... Oni su pokusali 1994. da popularizuju fudbal sa svetskim prvenstvom sto im je i poslo za rukom, ali su tek zadnjih godina poceli da ulazu u to... Landon Donovan je poceo da popularizuje fudbal, pa onda LA Galaxy poceo da dovodi svetske zvezde kao sto je Bekam i sve krenulo sa u tom fazonu, doveli Robija Keana, pa tako krenuli i drugi klubovi... Velike su pare kod u igri zato su sada krenuli da popularizuju fudbal... Za manje klubove ne znam, ali verovatno postoje i u svakom slucaju ako gledas kroz sport nesto da uradis, fudbal je OKi jer je najmanja konkurencija, ali ni tu nije da dodjes i odmah potpises ugovor 
|
Hvala.. Pokusacu svakako da zaigram negde, posto zelim to, a i imam i dosta iskustva u fudbalu (13 god)

Kontaktirao sam jedan klub, sto je postavio ZeljkoUSA, pa cekam odgovor na e-mail