Bravo momci sve kao iz rukava informacije. Mene zanima sta su obaveze jednog vozaca koji polozi za CDL i ulazi u taj posao?
Da priblizim pitanje. Svi smo mi slusali od roditelja kako su u bivsoj nam drzavi firme bile uglavnom velike i imale svoje radionice, svoje majstore i obaveze vozaca su se prakticno svodile na pricu upali kamion i vozi, a drugi pripreme i vozilo i papirologiju i ostalo sto treba. Sada imamo neki mrtvi kapitalizam u Srbiji uglavnom firme manjeg tipa pa su i zaduzenja vozaca drugacija. Recimo, moj drugar radi u jednoj firmi i njegova zaduzenja su osim voznje i da zna da popravi kamion kada nesto rikne, i papirologija, i da se sam snadje na putu za troskove i policiju jer gazda nema novca za zimske gume, i da prezivi sa neispravnim kamionom, i prakticno sve sam radis.
Kako izgleda zivot jednog vozaca u Americi onako bar generalno sto se tice tretmana i obaveza prema vozilu i prema radnom mestu? Verovatno bi dosta ljudi za pocetak radilo taj posao ali se u Srbiji nisu tim bavili pa mnogi i ne bi znali recimo popravljati vozilo. Opet verovatno su tamo kamioni noviji i manji su kvarovi.
|