Citat:
Prvobitno poslao korisnik Loperamid
Ja bih na taj rok za lekarski potpuno zaboravio, jer mi planiramo da uzmemo vize negde u julu, a da idemo krajem godine, pocetkom sledece. Srecom, imam vas
Oskare sve najbolje povodom rodjendana, a i intervjua. Dobro je sto imas veliku tremu jer ces posle biti visetruko srecniji
|
E hvala ti puno, inace tebi je lako da pricas sada kada si vec prosao "sudnji dan"

Nego tek vidim da vi niste ni uzeli vize. A tebi istice lekarski decembra? Nisam skontao tacno, kako gde, ali mislim da lekarski mora vaziti prilikom ulaska u zemlju, sto je I logicno.
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sasa99
Nisu jos Oskare zakazali ni lekarski ni intervju nego kad tebe citam mene pocinje da hvata trema  Samo opusteno i ne misli kao ja po ceo dan samo na to misli na nesto drugo izagi prosetaj se uf ja sam nasao nekome to da pricam 
|
Nije valjda da toliko zracim tremom oko sebe? Videces ti kada dodjes na red. Veruj mi, pokusavam da ne mislim, ali se vec uveliko proculo da Oskar ide u Ameriku, pa konstantno pitanja kad ides, gde ides, jesi prosao intervju...pa covek ni ne moze da ne misli o tome
Citat:
Prvobitno poslao korisnik tropfouziK
Ja sam odmah posle tebe. 6.3  Kuku nama majkooooo  ))
Srecan ti rodjendan pa sledeci da slavis preko okeana
E mozda skacem sa teme, ali da te pitam oskare jel si imao vakcioni list na lekarskom i jel nosis taj list u ambasadu ( ne mislim na onaj sto si dobio na lekarskom nego onaj nas srpski)
I za ambasadu jer nosis novo drzavljanstvo i dali moze da se iskorisit ono kada sam vadio pasos i licnu kartu ? (NISU ISTEKLI 6 MESECI)
|
Pre bih rekao da si se vratio na temu

Nego da ti odgovorim...Nosio sam ceo lekarski deciji karton. tacnije karton iz skolskog dipanzera koji sam vadio kada sam zavrsio srednju skolu. Tu su sve evidencije od rodjenja do srednje skole. Taj karton sam nosio pa je na to samo bacila oko I onda mi je rekla da je sve starije od 10 godina I da vakcina mora biti mladja od 10 godina. A me treba da se nosi vakcioni list u ambasadu, samo kovertu I snimak pluca koji ce vratiti. Taj vaklcioni list nosis sa sobom u US, I to je sada vazeci.
Da, za drzavljanstvo sam pitao u ambasadi I rekli da ne treba drzavljanstvo I da ne trebaju prevodi dokumenata.