View Single Post
Staro 21.02.2013, 13:26
bubamarica bubamarica je offline
Drug član

Datum prijave: 08.05.2012
Nepromenjeno

Ordinacija u Smiljanicevoj- sve je samo ne ordinacija. Ja ne znam kako su dobili dozvolu i da li iz ambasade znaju sta i kako oni rade, ali za pare koje uzmu mogli bi bar malo da se potrude. Na stranu sto niko ne nosi bele mantile, meni tamo niko ne ostavlja utisak da je medicinski radnik. Gospodja koja vadi krv nije mogla venu da nadje, a igla je vec bila spremna, kad pogledate okruzenje, sumnje da je tu nesto sterilno su potpuno opravdane. Kad su oni izvrsili analizu krvi i gde su to napisali, stvarno ne znam. Pluca smo snimili, poslali nas preko puta da doktorka to pregleda, ona uzela koverte, mi cekamo ispred ordinacije, otvara vrata i vraca, kaze sve u redu. Ja pitam jel ste popunili obrazac, ona- koji obrazac?! I tako da joj ja nisam rekla, vratili bi lepo snimak bez potpisa radiologa koji nije ni znao da treba da potpise nesto, a ni gde da se potpise!!! Vratili snimak i rekli nam dodjite u 2 i 15. Mi dosli ranije, naravno nema nikog. Stize doktorka, da joj je suknja malo duza, rekli bismo mini-suknja. Postavila 20ak pitanja, a pritisak - nije ni napumpala kako treba, vec je rekla gotovo, visina uz orman, primicete 2 vakcine, niti kaze koje niti zasto. Pa nije na meni da postavljam pitanja nego na njoj da kaze!!! Stavila papire u bele koverte, zalepila, dala kopije vakcina koje smo primili, kaze to nosite sa sobom u USA, pokazite kad stignete, a i ako upisujete neki koledz to ce da vam traze. Vazi. Dovidjenja! Eto tako
Reply With Quote