View Single Post
Staro 01.03.2013, 23:23
Amra Huric Amra Huric je offline
Drug član

Datum prijave: 05.09.2010
YU lokacija: Brcko/RS/BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Paramparam Prikaz poruke
Ja sam izvadila ID jer mi je host porodica rekla da ce mi mozda traziti ID na koledzu, za one casove sto treba da odradimo u sklopu programa. Ali znam mnoge cure koje nisu vadile ID, jer kao ionako ce im trajati koliko i viza, max god dana. A sto se tice porodice, zarada jeste bedna, ali sta je tu je, program je takav, ne mogu da se pozalim na porodicu, ok su. Ako ih promenim, pitanje je da li ce sledeca biti bolja ili gora, tako da ne bih da rizikujem. A produzivanje programa..ne znam bas, to bi bilo previse. Valjda cu pre isteka ove godine da smislim neko pametno resenje za ostanak, pa da ne moram da produzujem. A kad ti planiras da dodjes, i jel planiras u Cikago ili ti je svejedno koji grad?
Sorry sto tek sad odgovaram, nisam ranije mogla.
Ja bih iskreno volila bas samo u Chocago ili Minneapolis ili Arlington jer tamo mi je rodbina i koji su mi rekli pomoci za ostanak tamo....mada mi je najveca zelja u chicago, jer mi je ta rodica najpouzdanija i vec mi cak poslala papire i za GC iako mi jos ne treba jer nisam jos izvucena.
Profil mi je evo tek 11 dana otvoren i nije mi se za sad jos niko od Host porodica javio.....mada se nadam da ce uskoro