Tema: Pocetak!
View Single Post
Staro 22.03.2013, 06:39
D$D's Avatar
D$D D$D je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.09.2008
US lokacija: Chicago,Wheaton IL
Nepromenjeno

Posto vidim da se moj drug Landlord oglasio pa reko da i ja kazem koju pametnu a da nije o pivu:drool:
Glupo je reci ponesi sto vise novaca jer je to nemoguce koliko god da poneses nece ti biti dosta, stos je u tome da se sto pre aktiviras i da nadjes posao ako nisi iz IT sveta onda ti ne gine voznja kamiona citaj najbrzi nacin da dodjes do novca i da se oporavis finansijski i samostalno pocnes da zivis ovde.
Ako dolazis sa porodicom jos jedna otezavajuca okolnost za skolovanje i sertifikate koji traze vremena odricanja i novca sveg onog sto ti na samom pocetku nemas jer si tek dosao nadam se da te nisam obeshrabrio.
Ne bih o ciframa jer o tome je nezahvalno govoriti bila je jedna devojka pre par godina na forumu koja je govorila kad je dosla kako je nasla povoljan stolic za kafu ok 150$, pa ti sad vidi, pojam novca relativna stvar.
Recu ti samo da se moras skoncentrisati na pronalazenje posla sto pre i bilo ko od vas bilo kakav posao sto pre da pocne da radi obicno je jako tesko na pocetku i te cifre sto iznosis se razlikuju od jednog dela Amerike do drugog.
Bitan je posao, posao i posao sve ostalo dolazi po sebi ako ne mozes da nadjes nista za 6 meseci nece ti pomoci ne znam koliko novaca da poneses