Tema: Pocetak!
View Single Post
Staro 22.03.2013, 18:00
D$D's Avatar
D$D D$D je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.09.2008
US lokacija: Chicago,Wheaton IL
Nepromenjeno

Hajde sad, vidim da ste se raspucali o ciframa I zivotu koliko kome treba.
Ja cu da kazem samo da to nema veze sa nicim, koje bre crne pare, covek kad dodje ovde NEMA pare pitanje je samo koliko mozete da se samofinansirate, nece vam ni Dinkic kredit,ni bilo koji kredit pomoci da ostanete ovde ako nedobijete priliv mesecni brzo.
Iza ove zadnje recenice stoji prazan prostor, ponor, poraz,i naravno onaj dinkic kredit koji vam ostaje da otplatite.
Prema tome neko spomenu entry level, evo ja sam duze ovde pa cu vam reci nesto o tom entry level, kako vi mislite da to dobijete po kojim kvalifikacijam a, po iskustvu koje ste stekli u Evropi pa to njih uopste neinteresuje, takvih kao vi ovde pun biro, nezaposlenost na svakom koraku a vi pricate o nekom entry level, to moze ali kasnije kad resis model kako da zatvoris mesec a da ti nesto novca ostane u dzepu, pa da imas prostror da se zezas.
E sad, ovo je obradjivano bar deset puta od kad sam ja na ovom forumu I jako je tesko objasnti dok se ne oseti kako je ovde,
Moje skromno misljenje ponovo ako niste iz IT sveta moracete da budete spremni na odricanje od svojih snova za neko vreme ali nikako trajno odricanje jer snovi su oni koj ivas pokrecu I koji vas dovode ovde.
Samo jos za kraj neko spomenu one serftifikate pa bih da napomenem da ti sertifikati kostaju od 5-10k dolara,na sve kad ste dosli ovde da li je to malo ili puno vi sami odlucite I sto je najgore ti sertifikati vam ne garantuju nikakav posao,jedino sto se ti novci koje date za to mogu se prijaviti na kraju godine kroz tax return