E cao,
malo sam istrazivao tu problematiku, jer mi je interesantna , znas kako to ide svako prica o onome sto ga zulja pa tako I ja.
Taj program deluje skroz ok.
Poznato je meni to da se to koristi masovno za ulazak ovde I za ostanak ovde ali me to ni ne interesuje,dok god postoji obostrana korist nema problema.Problem kod tog programa je sto se ti obavezujes na ugovor od godinu dana sto ti dodje kao loan, a sama znas kako su ovde turbulentna vremena I da ne mozes da znas sta ce da bude za dva tri meseca a kamoli za godinu dana.Jedino sto sam ovde naucio je da moram da budem oprezan jer ako ucis nesto na svojim greskama to je najskuplji nacin ucenja .
Novac opet ponavljam relativna stvar, slazem se da ta devojka koja je ovde za taj novac ne moze bas puno da priustiti ali vidi ovde se jos uveliko radi za satnice od 9-10$ hocu da kazem da je normalna stvar da te neko ovde toliko plati I uz to jos moras da platis porez na to I da se vozis na posao jedes I to su sve troskovi koje moras da racunas pa kad se vratimo nazad na novac koji te devojke dobijaju je relativan.
Hvala na pozdravima, takodje I vama punoo pozdrava od nas, vidim ja nije se nista promenilo jos uvek drzis sve pod kontrolom sa masom informacija