Citat:
Prvobitno poslao korisnik micilou
Magelan .............ja imam pitanjca vezana za kamione i knjigovodstvo..........koliko nasi placaju za te usluge knjigovodstvenim agencijama ..............koliko rade sami ................kako se uopste nasi snalaze sa porezima i poreskim prijavama IFTA.....npr i ostalim.............da li otvaraju LLC ili vise vole neki drugi obliksi..............da li placaju radnike kao kontraktore .......... ko im radi 1099 onda .....generalno u kom su fazonu nasi po tom pitanju.............
|
Nasi samo voze uglavnom I to nelegalno kradu sate do iznemoglosti ne spavaju pa je sad izmenjena dot regulativa koja kaze da ce se morati praviti reset sati dva perioda od 1am-5pm znaci dve noci za redom.
Iskreno ovim poslom se bave svi od skolovanih ljudi do onih koji su se samo ocesali o skolu,uglavnom nasi rade kod nasih ako je over road u pitanju FedEx I ostale americke kompanije rade drukcije,u principu ako si vozac a ne ovner oerator trebao bi da das oko 10% za federal taksu I 5% za state da te ne boli glava mislim na tvoj bruto zaradjeni novac.
Ovde svi dobijaju u ovim nazovi levim kompanijama (ovde svako hoce da je gazda)bruto cekove tipa evo ti pare pa ti radi sa njma sta hoces, sad ako ti neces da placas porez odmah na taj cek ne moras ali onda na kraju godine ima da te oderu I IRS I nase knigovodstvene agencije koje treba izbegavati u sirokom luku.
Ovde ako ne radis u pravoj kompaniji muti se samo tako, daju se cekovi nenaplativi, na obrascima za porez dobijas da ti je gazda dao mnogo vise novca nego sto li si ti stvarno zaradio, pa kad reklamiras onda on kaze knjigovodja pogresio, stari fazoni (drugar dobio na obrascu da je zaradio 7000$ vise nego sto li je stvarno dobio)sa nama muke zive.