DRAGI posetioci ovog sajta, nemam vremena da detaljnije studiram sve komentare ali iz onog povrsnog sto sam mogla da procitam mogu Vam reci sledece: Tacno je da devojke dodju preko Au Pair programa i na kraju odluce da ostanu u Americi jer naravno u Srbiji nema buducnosti za mlade. Druga cinjenica jeste da zavisno od toga kakve ste srece da "ubodete" dobru porodicu, tretiraju vas kao zivotinje i placaju kao jeftinu radnu snagu. Stvarno je zalosno, posebno devojke koje dodju iz Srbije jer oni misle da mi zivimo po pecinama. Sto se mog iskustva tice, ja sam imala srecu da mi je prva porodica bila jako fina, medjutim, odlucili su da se sele i odustali su od programa tako da sam ja morala da ih napustim i odem u izvinjavam se sto moram tako da kazem ali je stvarno tako, bolesnu porodicu. Agencija koja stoji iza Vas bi po pravilu trebala da stiti i u slucaju da Vam je potrebna bilo kakva pomoc, bude tu za vas, jer ste Vi sami, i naravno neke od porodica to vesto iskoriste. Ja sam i dalje u Americi i trazim Srpsku porodicu kojoj je potrebna pomoc oko cuvanja dece. Ukoliko je neko zainteresovan u produzetku cu ostaviti moju email adresu preko koje mozete da me kontaktirate. Hvala unapred. Valentina
valentinaradivojevic@gmail.com