Tema: Pocetak!
View Single Post
Staro 25.03.2013, 00:38
Magelan's Avatar
Magelan Magelan je offline
Super Moderator

Datum prijave: 28.04.2010
US lokacija: Spartanburg, South Carolina; Jacksonville, Florida
YU lokacija: Mladenovac, Republika Srbija
Nepromenjeno

[QUOTE=landlord;36791]
Ta provjera se radi da se utvrdi da si zaista radio na pozicijama koje si naveo i da si zavrsio skole koje si zavrsio. Ako ti ne stavis da si radio na benzisnkoj punmpi cisto sumnjam da ce oni to utvrditi.
[/QUOTE]

Sto rece landlord, ako sam ne kazes da si radio na benzinskoj pumpi, ne mogu to ni da provere. Ako postoji "gap" izmedju poslova, bar nama imigrantima je najmanji problem da to obrazlozimo boravkom u Evropi zbog ovog ili onog razloga... To niko ne moze da proveri...

Ja do sada nisam imao problem prilikom zaposlenja. Kada sam se zaposljavao kao nurse proslog decembra nisam naveo da sam vozio kamion u periodu izmedju zavrsetka skole I prijave na posao. Niko me nije ni pitao za razlog zbog kog sam napravio "gap", mada sam mogao da navedem bar 5 validnih razloga (bio u Evropi, pripremao se za drzavni, itd, itd...)

Realno, 99% stanovnika Srbije ne moze da ponese gore navedenih 35k za pocetak, I velika vecina imigranata radi sta bilo dok se ne snadju za nesto bolje. Prosto nemas izbor, I uzimas ono sto ti se nudi, zivis u CHGO, a ne na Menhetnu, San Francisco-u I silikonskoj dolini dok se ne ukaze prilika za neku bolju poziciju...

Last edited by Magelan; 25.03.2013 at 00:46.