View Single Post
Staro 25.03.2013, 04:21
chicagopn's Avatar
chicagopn chicagopn je offline
Stari vuk

Datum prijave: 29.10.2008
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
San Francisco Bay Area.
http://www.nbcbayarea.com/news/local...199652731.html
:-) sta reci

pazi sve je ovo na lokalnom nivou tako je bilo u chicagu 2005 godine,znaci prodavalo se u roku od 24 sata a cene astronomske. inace cene su se sada prepolovile a pojedine kuce i za 3/4 jeftinije.
tako da gorgia u 2012 imala pad od 20% na marketu a arizona 20% skok
dok ilinois ima zabelezenih 4% porast u 2012

ja sam u chicagu nasao kucu za 100k konkretno u des plaines 1500 sqf, trenutno sam u procesu dobijam izvestaj za 5 dana, ima malo veca ponuda ali izgledami da nemogu da dobiju morgic tako da za koji dan mozda bude rakija.
kuca je estate sale, da stvar bude zanimljivija u garazi je prekriven cebetom cadillac eldorado iz 1984 godine sa 45k milja i jos gomala nekog loma video sam i nove washer i dryer tako da sam u contractu naveo da kupujem sve kako jeste i da cu ja da ocistim sve,ne treba niko da dira nista ,sto ti naravno jos i plate za to.

i onda se nadamo se da market odradi svoje da budem kao i ovaj....nemora 1,5mil neka dogura do 1 mil
bicu zadovoljan.

chicago polako izlazi iz krize a to se i oseca u vazduhu 5 vozaca kod mene dalo otkaz nasli bolji posao ,a do kraja leta otvaraju se dva nova skladista oba sa preko 200 doka odnosno vrata za kamione,tako da vozaci izvolte u o'hare okolinu bice posla preko glave
Reply With Quote