Citat:
Prvobitno poslao korisnik sone_
Da li zna neko u kojoj drzavi u USA trenutno moze da se polaze za vozaca kamiona CDL sa H2b vizom i ssn brojem.
|
Sone tvoje pitanje je ovde dosta puta objasnjavano,...ja znam da ti je dobro dosla svaka informacija ali ovo je ipak forum i niko ti nikad nemoze dati 100%ni odgovor sa sigurnoscu
da je extenzija ovog foruma .gov umesto.com bilo bi nesto sigurnije inace ovako sto se kaze papir trpi sve.
Nego ja za tebe imam savet ,neznam jel ti imas vec tu vizu ili ne?ajd recimo imas je u pasosu... ti dolazis ovde svakako i svakako ces nesto raditi pa kad dodjes ovde ti se angazuj maximalno za dobijanje dozvole jer otuda slaba vajda da ces nesto uraditi, ovde goni kako znas i umes pa ces videti sam da li moze ili ne ,sta moze i kako moze.
Ja dok sam postavljao pitanja za moju Green card otuda verovatno bi se penzionisao sa negativnim odgovorima kad sam dosao ovde otiso sam direktno licem u lice u immigration i zavrsio posao.
Ja sam sa B1/B2 vizom dobio green card, a ne CDL sa H2b sto ti trazis tako da se to nikad nezna.