Citat:
Prvobitno poslao korisnik sone_
Hvala Magelan!
Nema svetla na kraju tunela,
U pravu si kad ja da stignem da zaradim ulozeni novac.
Nema od ovog nista,bolje da nisam izlazio na forum,barem sam imao volju,razmisljao pozitivno...
Sad sam skroz sjb.
|
Nije moja zelja da mracim. Pisem onako kako jeste da bi imao prave informacije ako se vec upustis u ovu igru, a ne da ti serviram bajke i sarene laze (sto ovde neki rade), pa da kad dodjes ovde tek budes sjb, ne samo emotivno nego i finansijski... A kad te onda uhvati masina, neces se ni okrenuti, a vec ce proci 3-5 godina dok se vratis u normalu i krenes da "dises"... Nema ovde nista za 6 meseci. Ko god ti to kaze - LAZE! A nasi truckeri ovde (95% kolega) su majstori u lagarijama i naucnoj fantastici, svasta ce da napakuju samo da bi u ocima drugih tamo izgledali "VELIKI" i da im se zaBoga svi u selu dive. Pa kad dodje momenat da mogu da napuste USA kupuju se skupa odela, skupe cipele, rolex satovi, uzima rent-a-car u Budimpesti da sve bilo "pompezno" kad se pojave u selu, a ovamo ne izlaze iz kamiona mesecima...
Dovoljno je samo da ti kazem da ljudi ovde dodju kao ti, jer im "ortaci" imaju semu koja ce sve da im resi za 6 meseci pa ostanu ovde godinama jer se tih 6 meseci pretvore u beskonacnost, sve pare koje zarade odu na sredjivanje papira, a decu i ostatak porodice ne vide sve te godine...
Poznanica je tako dosla preko sigurne preporuke, sve gotovo za 6 meseci, ostavila dve devojcice predskolskog uzrasta kod bake... Znas koliko se sve oduzilo? 7 godina... I jedva je na kraju uspela da ih dovede - posle 7 duuuugih godina...
Gazda za kog sam radio je dosao na H2B pre 3 godine, samo sto su tad jos mogli da se vade CDL u Illinois-u (vise to ne ide, ponovili smo xyz puta), svog sina nije video vec 3 godine (klinac ima 5.5 - znaci ni ne seca se kako mu izgleda otac)... E ti ljudi su SJB.