View Single Post
Staro 30.03.2013, 01:37
Magelan's Avatar
Magelan Magelan je offline
Super Moderator

Datum prijave: 28.04.2010
US lokacija: Spartanburg, South Carolina; Jacksonville, Florida
YU lokacija: Mladenovac, Republika Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik sone_ Prikaz poruke
Hvala Magelan!

Nema svetla na kraju tunela,

U pravu si kad ja da stignem da zaradim ulozeni novac.

Nema od ovog nista,bolje da nisam izlazio na forum,barem sam imao volju,razmisljao pozitivno...

Sad sam skroz sjb.
Nije moja zelja da mracim. Pisem onako kako jeste da bi imao prave informacije ako se vec upustis u ovu igru, a ne da ti serviram bajke i sarene laze (sto ovde neki rade), pa da kad dodjes ovde tek budes sjb, ne samo emotivno nego i finansijski... A kad te onda uhvati masina, neces se ni okrenuti, a vec ce proci 3-5 godina dok se vratis u normalu i krenes da "dises"... Nema ovde nista za 6 meseci. Ko god ti to kaze - LAZE! A nasi truckeri ovde (95% kolega) su majstori u lagarijama i naucnoj fantastici, svasta ce da napakuju samo da bi u ocima drugih tamo izgledali "VELIKI" i da im se zaBoga svi u selu dive. Pa kad dodje momenat da mogu da napuste USA kupuju se skupa odela, skupe cipele, rolex satovi, uzima rent-a-car u Budimpesti da sve bilo "pompezno" kad se pojave u selu, a ovamo ne izlaze iz kamiona mesecima...

Dovoljno je samo da ti kazem da ljudi ovde dodju kao ti, jer im "ortaci" imaju semu koja ce sve da im resi za 6 meseci pa ostanu ovde godinama jer se tih 6 meseci pretvore u beskonacnost, sve pare koje zarade odu na sredjivanje papira, a decu i ostatak porodice ne vide sve te godine...

Poznanica je tako dosla preko sigurne preporuke, sve gotovo za 6 meseci, ostavila dve devojcice predskolskog uzrasta kod bake... Znas koliko se sve oduzilo? 7 godina... I jedva je na kraju uspela da ih dovede - posle 7 duuuugih godina...

Gazda za kog sam radio je dosao na H2B pre 3 godine, samo sto su tad jos mogli da se vade CDL u Illinois-u (vise to ne ide, ponovili smo xyz puta), svog sina nije video vec 3 godine (klinac ima 5.5 - znaci ni ne seca se kako mu izgleda otac)... E ti ljudi su SJB.

Last edited by Magelan; 30.03.2013 at 01:45.
Reply With Quote