View Single Post
Staro 30.03.2013, 08:37
chicagopn's Avatar
chicagopn chicagopn je offline
Stari vuk

Datum prijave: 29.10.2008
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik sone_ Prikaz poruke
Hvala Magelan!

Nema svetla na kraju tunela,

U pravu si kad ja da stignem da zaradim ulozeni novac.

Nema od ovog nista,bolje da nisam izlazio na forum,barem sam imao volju,razmisljao pozitivno...

Sad sam skroz sjb.

Sone,
Vidis ti kao inzenjer dajes svakom od nas za pravo da ti korigujemo zivot ..
znas sta sam ja najvise mrzeo dok sam bio u jadnoj nam majci Srbiji ,kad dodje neki gasterbajter
sa meckom i pocne da mi soli pamet kako i tamo vise nije kao sto je bilo da se tamo puno radi ...
nije kao sto smo mi navikli ovde u Srbiji...da ja tamo ne bih sastavio 2 meseca ...a na moje pitanje
"ima li neke sanse za mene da odem...da probam" naravno da nema nikakve sanse.

Dok su ljudi "pametni ljudi" pored mene onako iz senke odlazili i odlazili i odlazili...

E vidis ja taj nikad necu biti i nemam za pravo da tebi menjam stavove i tvoje poteze za buducnost.
Ja sam veciti optimista bio u zivotu i takav cu i ostati dok sam ziv.
za sada me moj optimizam dobro vodio,ne zalim se

Prvo mislim da bi trebao DOOOOBRO da se raspitas za te vize pre nego li puknes 5k$ ja sam mislio
da ti vec imas H2b vizu ili si spreman da je dobijes legalno.
Moje misljenje ... ,ja ne volim te skype interviews, nekako mi to ne mirise na dobro i sve ta lova oko
toga i neka obecanja od nekoga koga znas povrsno..malo mi se to ne svidja....ali opet ti kazem to je
moje misljenje ,ti si brate inzenjer pa to proracunaj dobro ,od mene si bar skolovaniji .

Moram da demantujem Magelana o zivotu i truckerima ,ima ljudi koji voze i samo voze i tako i umru
za volanom a ima ljudi koji prave od sebe karijeru pocnu kao vozac kamiona,a zavrse sa firmom od 300 kamiona ,
naravno ja moram da radim vise i teze od recimo Vrhunskog koji je IT inzenjer, jebiga dok je on covek ucio skolu
ja sam lelemudio sa kurvama po diskotekama i dolazio pijan svakog jutra kuci.

Sad sve dolazi na svoje on lakse dolazi do para ja teze ,pa nasta bi izgledao ovaj svet kad bi svi mi bili
doktori ili inzenjeri.
Mada je sad malo lakse radim 4 dana u nedelji pon-cetv,a i prvi kamion je pao i uposljen ,tako da nemogu da se pozalim

A naravno rolex na ruci (mada rolex i nije neki sat,bolji je recimo hublot ili vacheron constantin) boss odelo i mecka u garazi (ne rentana nego isplacena) ,mada sam ja vise za
audi A8. Da li mozda treba da umrem u 2003 coroli nebi li neko pruzio prst u mene i rekao vidi seljak ima hublot , boss odelo i vozi mecku?samo onaj kome je san da kupi tako nesto ce to reci niko drugi,

Da bi testirali vasu pozudu evo test:

imate pravo na jedan free auto od ova dva ponidjena kljucevi su na sedistu biraj tvoj je:

1. toyota corola ls 1.8
2. mercedes cls63 AMG

pa neka prica sta ko hoce

Recimo to je iz mog ugla ok i uspeh, samo zavidni ljudi to sebi nemogu priznati i pljuvati po takvom coveku
dok ce njega boleti kita sta ko misli o njemu .
Neko uziva da vozi corolu i ima 800k u bancu na racunu,ja uzivam u A8 i da proputujem svetom dok mogu i dok sam na povrsini zemlje.

A ti Sone da ti opet ponovim, dva puta meri jednom seci nemoj da padas na neke spamove, ali guraj napred za svojom vizijom ako si siguran u tome i da to stvarno mozes da realizujes.

Niko od nas nije ovde dovoljno pametan za tebe osim tebe samog!!!
i nek je sa srecom.

P.S. popuni i taj lottery majku mu.
Reply With Quote