Citat:
Prvobitno poslao korisnik Susurin
Ako neko kao taj tvoj bivsi gazda ima 3 kamiona koji stoje parkirana i ceka "sezonu" to se onda zove mrtav kapital plus dodatni trosak. Te kamione treba registrovati i placati osiguranje, stajali ili se kotrljali, znaci treba da se kotrljaju. Sta to znaci sezona? Znaci decembar, januar, februar ne vozi, eventualno ni jul ili avgust? Koliko se to onda realno vozi godisnje? 8-9 meseci. Jesu li to mrtvi meseci jer nema posla ili ljudi nece da voze zimi zbog snega i leda i cuvanja kamiona? Drugo, kako sad ispade da nema vozaca za kamione, sta to znaci da ima viska kamiona?
|
Kao sto vidis, nije bas sve med i mleko u ovom biznisu. Kao owner snosis dosta rizika, a jedan od njih je da cesto vozis, a da to samo pokrije troskove goriva, a zimski meseci su mahom takvi. Ovo je pravilo za "Over the Road", nisam vozio lokal pa ni ne znam kako stvari stoje u tom sektoru. Ja sam mogao da kupim kamion, ali sam nekih 20k ulozio u skolu umesto u kamion, pa sad zaradjujem cak i vise, a opet sam kod kuce svaki dan... Prosto nisam sebe video u kamionu na neke duze staze. Da jesam, verovatno bih do sada vec imao kamion u vlasnistvu i bazao po USA
Ne placa on osiguranje kad kamion stoji na jardu... Sezona je recimo mart-oktobar, ovi zimski meseci mogu da budu poprilicno mrtvi, novembar i decembar malo izvuce posta, mada nece svako to da radi - uglavnom su u pitanju timske ture i ludacki raspored...
Isto tako, sneg, led, vetar... Prevrtanja po Nebraski, Vajomingu, Dakotama, Ajovi... Dosta ljudi ne zeli da se bakce sa tim dodatnim otezavajucim faktorima...
Nije u pitanju visak kamiona, prosto je tako da ljudi izbegavaju kamion - voze ga mahom ljudi koji nemaju drugi izbor... To je jedno od retkih zanimanja gde se do dozvole dodje relativno brzo i lako, a zarada je dobra... Ali i pored toga, dosta ljudi ce posle nekog vremena pre hteti da radi neki bedno placeni posao nego da bude konstantno u kamionu...