Citat:
Prvobitno poslao korisnik Magelan
Ne znam koliko si citao prethodne postove u ovoj temi, pisali smo dosta o tome.
Aristotel ti je u BGD, on je out-source dispatch. O nasim firmama necu da komentarisem preterano. Da su svi losi, nisu, ima ok ljudi (kao i svuda), ali ima doooosta olosha...
Ja jesam radio za nase, nije bilo problema sa isplatama, ali opet znam dosta ljudi koji su imali problema... Sve zavisi... Ponavljam, dosta ima bagre u ovom poslu...
Najbolje je imati svoj kamion, tako je najbolja zarada. Mada dosta nasih krene da kupuje dodatne kamione sa pretpostavkom da ce zaradjivati sa drugim kamionom isto koliko zaradjuju sa onim koji voze, a to ne ide bas tako...
Ako ti se ne svidja jedna kompanija za koju radis, promenis je... Ima ih koliko volis...
|
Ako imas porodicu izbegavati kamion u sirokom luku ako nije lokal,
svoj kamion svoj rob,
dispatch vrlodobar posao ako se se snadjes u njemu jer od plate njihove neces se bas nesto usreciti na pocetku kasnije da ali ima tu i dodtnih zarada,npr svoj kamion ubacen u kompaniju gde radis i jos nekih caka onda je to ultra posao i zarada jos ako imas nekoliko svojih ovner operatora koji te caste kad im nadjes dobru turu eto tebe sa zaradom koju ce i programer tesko da prati, ali naravno ovo sve ne dolazi preko noci i tu treba dosta rada i stvari da ti se poklopi.
zasto nasi rade za razne kompanije kao ovner operatori drugom prilikom odo ja sad spavati jer sutra se opet vozi