View Single Post
Staro 11.04.2013, 12:54
curlika's Avatar
curlika curlika je offline
Stari vuk

Datum prijave: 20.02.2012
US lokacija: Las Vegas, Houston, Chicago
YU lokacija: Sombor-Novi sad, Srbija
Pošalji Skype™ poruku korisniku curlika
Nepromenjeno

[QUOTE=Dzoni;37425]pozdrav :papa:...ovih dana planiram da pocnem bas,bas :book: da ucim engleski ali imam problem jer nemam naviku da ucim.Plan mi je da pocnem postepeno da ucim svaki dan po malo cisto da steknem naviku,mislim da mi je to najveci problem jer zelja postoji.Sto se tice Rosetta Stone skinucu sa interneta i instalirati,to sto si se ponudio da mi doneses na cd stvarno cenim i hvala ti puno :bravo:[/QUOTE]

Ubicu te zemljace! :) Koje to izjave dajes? "nemam naviku da ucim"?! Da li ces je imati kada recimo, u maju budes video da si selektovan? Hoces propustiti svo vreme do intervjua i posle odlaska da se bas nista ne pripremis?! Ne verujem ...ako zaista zelis da odes. Ni ja za sada ne radim nesto sem sto svakih par dana posetim ovaj forum pa malo iscitam sto me zanima i po nesto komentarisem...ali...ako budem (kad budem) selektovan nece proci ni jedan dan bez par sati bavljenja ucenja engleskog...to je osnova i najvaznija stvar pored love...a ima se dosta vremena do odlaska. Steci ces naviku za ucenje jaaaako brzo...ili neces ni otici. Sacekajmo maj pa ako nam se posreci, vezbacemo nas dvojica preko Skypa... :)