Pre neki dan sam sa jednim muzicarom (mladjim od mene), pricao o losim dogadjanjima na svirkama (tezgama) u N.Sadu (posto sam ovde od skora). Komentarisah na kraju: "Pa po tvom pricanju izgleda da je u N.Sadu Divlji zapad, pa ja to nisam nigde doziveo za svojih 30-tak godina tezgarenja na sve strane."
Rekao mi samo: "Pa imao si srece"....
Sta hocu ovom malom pricom da kazem? Pa to da dok ne probas nesto ne mozes znati ni kakvo je a uz planiranje, pripremu i vezbanje, mozes puno postici.
Sto se mene tice, mada sam muzicar, vozio sam sa kumom nekih godinu dana slepera 26t, pa ne mogu da kazem da bas nemam iskustva. Naravno, drugi kontinent, jezik, obicaji, drzavno uredjenje i obaveze "lojalnog" gradjanina, kamion, kompanija, podneblje...itd se dobrano razlikuju od nasih prostora ali uz navedeno malopre i adaptaciju, moze se dosta postici.
Ako sve bude kako treba od 1.05...cu biti aktivniji (mnogo) a ako ne...praticu ko i do sada desavanja i kljucnuti po neki komentar.
Hvala D$D I Bockyman-u na pisanju...(naravno i svim ostalima na korisnim informacijama), tek da podsetim da sam bio i ostao veciti optimista i sta i kako isplaniram-uglavnom tako i bude. Selekciju ne mogu isplanirati ali ako se desi, sve ostalo mogu.