Citat:
Prvobitno poslao korisnik vrhunski
Ne znam da li si razmisljao o E1 vizi a da radis kao consultant za neke druge firme to se zove Corp to Corp.  Mislim da je to em jednostavnije, em dugotrajnije em manje maltretiranja.
|

A jel bi mogao da mi pojasnis kako funkcionise Corp to Corp, a i ispravi me ako gresim ali mislim da sa E1 vizom ne mogu do GreenCard -
http://www.uscis.gov/portal/site/usc...00b92ca60aRCRD
Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne
Milane, evo ti slicne teme sto sam ja pokrenula pisala sam o svom slucaju klikni
|
Koliko vidim iz tvoje teme ja spadam u kategoriju EB3-Professionals, pa mi treba poslodavac koji ce da aplicira za LaborCertification a posle toga izgleda sve ide lako..bar sam ja tako shvatio. A jel bi mogla Vuxanne da mi ukratko opises svoje preseljene u USA i dobijanje GreenCard-a, bio bih ti zahvalan ?
a sto se mog statusa tice, ja sam 4ta godina na ekonomskom, ovog leta idem na Work&Travel program, pa bih da pokusam u toku tih 4-5 meseci boravka da nadjem nekoga ko bi mi, nakog povratka iz USA nazad u Srbiju i odmah nakom mog diplomiranja, zavrsio LaborCertification pa da narednog leta opet dodjem u USA preko H1B i sa svojim mestom pod suncem u USA-u.. i opet znacilo bi mi da neko sa iskustvom ili ko zna za slicna iskustva, kaze neki savet, prokomentarise koliko je to izvodljivo i slicno..