Zdravo svima
Zamolio bih vas za odgovore na ispod postavljena pitanja.
DSP 122:
1) U 6. pitanju sam naveo da imam završen fakultet, pa me zanima da li je bolje da u 7a. pitanju obeležim "No" iako imam ukupno preko 5 godina iskustva, ali na različitim pozicijama, ali ni na jednoj od tih pozicija nemam više od 2 godine iskustva?
2) Ako je u inicijalnoj prijavi na svakom mestu gde je bilo traženo korišćen "Beograd", da li je problem ako se sada piše "Belgrade". Verujem da je ok, ali ipak da pitam
DS-230:
2)Pitanje 2 - Da li se navodi samo devojačko prezime supruge, ili je potrebno napisati devojačko prezime i ime?
3) Pitanje 10&11 - Da li je problem ako se kod oba pitanja napiše N/A, tj. na koju adresu će poslati green card ako se ništa ne upiše u 11. pitanje?
4) Pitanja 23 & 28: nije moguće upisati N/A u pdf-u. Da li je dozvoljeno da se u neka polja upiše npr. crnom hemijskom olovkom odgovor?
5) Pitanje 29 - Da li može da se napiše "N/A (no children)" na prvoj liniji, ako nemam dece?
6) Pitanje 30 - Ako sam dobro razumeo, u samom pitanju je navedeno da je potrebno navesti sve lokacije na kojima ste živeli duže od 6 mesece, ali od 16.godine života, a ne od rođenja, tj. da li pišemo samo period od 16.godine pa na dalje?
7) Pitanje 33 - Da li je možda bolje da u okviru "Course of study", kod osnovne škole pišemo npr. "General", a kod srednje (npr. gimnazije društvenog smera) "Social and Linguistic, ili Humanities"?
8) Pitanje 35 - Gde treba napisati "Never"? Da li je možda ok ako se hemijskom napiše "Never" na prvoj liniji sa datumima, jer ne može da se unese u dokument ako nije u formatu datuma, a da se na ostalim linijama (Location, Type of visa...) upiše N/A elektronski.
Hvala puno na odgovorima!
Pozdrav