View Single Post
Staro 28.05.2013, 19:22
IgorMAD's Avatar
IgorMAD IgorMAD je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 10.01.2013
US lokacija: ?
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Slusaj Igi, ne pravim se ja pametan, nego kroz zezanciju pokusavam da skrenem paznju na zablude i gluposti koje se sire forumom i na koje se ljudi pecaju, i to se bas pecaju. Ti i ja imamo veoma drugaciju perpektivu gledanja, ti si sad u fazonu u Srbiji tamni vilajet, stranci su do j*ja, samo ja da odem i odmah ima sve da mi procveta, sve sto leti to se jede, hocu da mi deca imaju izbor, necu da mi budu kao ti... a u stvari si se, kao i mnogi, i u vezi mene i u vezi drugih stvari sto vam ovde serviraju upecao ko girica na prvu loptu.
Bez obzira da li Vrhunski govori istinu ili ne, ja ne ocekujem kule i gradove!
Idem tamo da radim za 1000 dolara mesecno, mozda i manje. Ide i zena sa mnom. Ako budemo uspeli da platimo stan od 800 dolara mesecno ili vise i da nam ostane nesto za hranu. Naravno da bih voleo da imam mnogo vise, ali se ne nadam i ne zalecem nigde, ne znam gde si to procitao?
Ocekujem da ce mi tamo biti najteze u zivotu u prvih par godina, da necu moci bar nekoliko godina da se vratim i posetim porodicu i prijatelje, ako bude malo bolje od toga onda sam ja uspeo u zivotu!
Ja cu mozda dobiti priliku (cekam da prodje intervju) bar da probam nesto, ako nista ne bude, naucicu bar jezik odlicno!
Razmisljam i o Madjarskom drzavljanstvu, jer je to sasvim realno i ostvarivo za nas iz Vojvodine. Mozda mi to nekad pomogne i olaksa neke stvari.
Objasni ti sad meni kakva je tvoja perspektiva ovde? Gde radis, sta radis, kod koga zivis, da li imas svoj stan, da li si srecan sto je lepo vreme napolju???

01.05.2013. Izvucen 2014EU00008xxx
21.05.2013. Poslati papiri u Kentucky
28.05.2013. Stigli papiri u Kentucky
13.09.2013. Zakazan intervju
13.11.2013. Obavljen lekarski pregled
21.11.2013. Intervju uspesno zavrsen
Od 12/13/2013 u USA