28.05.2013, 23:51
|
Proteran
|
|
Datum prijave: 17.06.2010
US lokacija: San Jose, CA
YU lokacija: Belgrade, Serbia
|
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Zana
Zasto bih te ja tuzila, smesan si  Pa ljudi imaju pametnija posla od toga, ti si se bas utripovao.... Ima ko ce to da radi, ne brini, doci ce i to na red...
Ja pricam o pravilima ovde, pise ti tamo gore sta treba da radis ovde a sta ne. Ustalom to ne vazi samo na ovom forumu, nego i na ostalim (znas oni forumi gde ljudi pitaju razne stvari oko imagracije i ostalog, kao na primer da li USA moze da dodje do dosijea iz Srbije?!). Tako da ne brini, sto se tice tih tvrdnji da ja stojim iza korisnickog imena Jovke - it's being taken care of
A frustracije oko kilaze    cuj, gde ima razloga da covek bude isfrustriran i kilazom i izgledom, onda bas ima. Priroda neke bas ne postedi, zar ne 
|
Ma da ja sam mislio da si ozbiljnija. Sve je pocelo tako sto si rekla pa sama potvrdila da ja lazem a bez bilo kakvog dokaza/argumenta nego cisto ono kao ajde da kazem pa sam uzvratio istom/slicnom merom ajde cisto nesto da lupim da vidis otprilike kako je to kad neko nesto lupeta. Mislim da bi trebalo da banujes samu sebe.
Last edited by vrhunski; 29.05.2013 at 00:02.
|