Citat:
Prvobitno poslao korisnik AntaresNS
Mi nismo predavali u Morahalomu nego u Kisszallas-u, to je malo mesto posle Tompe. Nista nas posebno nisu ni pitali, uglavnom su pitanja bila u vezi dokumenata koje smo predali...Poslednje informacije koje sam dobio su te da se tamo vise ne moze predavati dokumentacija, odnosno nije moguce predati dokumentaciju vise u manjim mestima kao sto je Kisszallas (mada mislim da se u Morahalomu moze predati). Nazalost telefon tamo nemam, pokusaj na onom sajtu za zakazivanje da vidis a ako ne, probaj preko googla da nadjes (ukucas nesto tipa Mórahalmi Járási Hivatal).
Inace, cekali smo oko 3 meseca na poziv na zakletvu...
|
Hvala ti na brzom odgovoru. Već duže vreme smo u proceduri učenja, pripremili smo papire, pa sad smo se dvoumili oko mesta predaje. Da li u Kishunhalas ili Morahalom. Od 1. marta mogu samo veća mesta. Jedino se ne zakazuje u Segedinu, ali tamo pošto ih ima 3-4 koji primaju papire u istoj prostoriji, neretko postavljaju teška pitanja, posebno neki ćelavi matorac iz naših krajeva...
Svi su potvrdili da je prcedura ako predaješ u Mađarskoj brža i blaža, za razliku od naših.
Koszonom szepen.