View Single Post
Staro 30.06.2013, 22:49
tanik's Avatar
tanik tanik je offline
Drug član

Datum prijave: 22.12.2008
US lokacija: Phoenix, AZ
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

CB, ja sam zaista zapanjen tvojim argumentima. Stvarno se pitam koliko imas godina i kako ne vidis dalje od svog nosa. Da li ti znas koliko studenata nije nikada izaslo iz zemlje, koliko njih slabo ili nikako ne govori Engleski jezik a opet su odlicni studenti koji ce taj jezik nauciti i napraviti sjajnu karijeru u buducnosti.
I sve sto si za mene rekao jako si pogresio. Ja jesam zavrsio jedan od najtezih fakulteta u Srbiji, jesam bio medju boljim studentima, jesam zavrsio postdiplomske studije, jesam isao na jedan ili vise kongresa godisnje (istina u regionu), jesam objavljivao radove i jesam godinu dana posle intervjua polozio TOEFL sa 103 boda ali ovo nisam pisao ranije jer ovaj blog ne sluzi za licnu promociju (jer stvarno nikoga ne zanima koliko si ti knjiga napisao) i ne sluzi da cmizdris kako te nisu izvukli vec sluzi da ljudi koji su prosli kroz neke situacije pomognu i ohrabre one koji kroz te situacije tek treba da prodju. Potpuno si promasio koncept ovog bloga i stvarno... koliko ti je godina...
Reply With Quote