Citat:
Prvobitno poslao korisnik cape011
Ja da sam izvucen i da nemam gde otici, trazio bih ovde:
www.airbnb.com
popularan sajt za rentiranje smestaja, od sobe, kuce, do citavih vila, na par dana, nekolko meseci. A kolko sam citao iz iskustava, bas ta porodica kod koje iznajmljujete vam je i prvi kontakt u usa, pa moze biti od koristi.
Pretpostavljam da su hoteli preskupi, stan da se iznajmi treba kred istorija, ili prijatelj koji bi pomogao. A preko onog sajta ne treba nista, samo $ na racunu, i pretpostavljam da mozete da "Skajpujete" sa domacinima da videte ko su , sta su.
Pozz, sve najbolje.
|
hvala puno. vec nasla sam jedan sajt za ljudi koje hocu pomoziti strance koje putuju couchsurfing se zove oni su spremni da da smejstaj na nekoliko dana besplatno i vec sam nasla jedan tip koji zeli da pomogne ali trazicu nesto za duze normalno zasto to je samo za pocetak da bih imala negde gdje da podzem kad sletim. potrazicu na ovom sajtom sta si mi preporucio kad stizem. stan ne dolazi u obzir zasto nemam toliko pare a i sta bi sama radila u ceo stan dovoljno je da uzmem neku sobu i biti nekome cimer

hoteli su preskupi necu da se luksuziram toliko. nachicu nesto valjda. hvala jos jednom.