View Single Post
Staro 22.07.2013, 13:14
minimaxus minimaxus je offline
Drug član

Datum prijave: 29.10.2012
YU lokacija: Banja Luka, RS-BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Маче Prikaz poruke
Cao svima. Nadala sam se da necu i ja da postiram na ovu temu ali eto tako je ispalo i sada sam i ja jedna od tih sta odlazi u USA bez igde ikoga. malo zalosno ali sta da se radi. bilet sam vec rezervirala za pocetku septembar i onda sam saznala da ne mogu ici gdje sam planirala, zbog neka licna razloga moja prijatljica u SAD i sad sam ostala na ulicu :/ planiram da nadzem neku sobu preku net ali ne znam koliko je to moguce. drugacije je kad si vec tamo. imao je neko ovakva iskustva do sada? kako ste se snalazili vi samci na pocetka? gdje ste isli? govorim svi onim koji ni su imali iko da hjih saceka tamo. hvala
Ne bih da budem drzak ali sta se to toliko drasticno desilo pa ti "prijateljca" u potpunosti uskracuje podrsku? Mogu da shvatim kako je izgubila stan, razvela se od muza i sl., ali da te ne saceka na aerodromu i odvede do komsije koji iznajmljuje garazu, e to vec ne mogu da shvatim! Koliko ti nju zapravo poznajes, i da li si uopste smjela da se upustis u takvu avanturu? Ovo sto je ona uradila je u rangu sa nekim krivicnim djelom!

I jos jedna stvar, ja bih jako jako dobro razmislio prije nego bih krenuo kod stranca u kucu, pogotovo te price krevet za dz i slicno. Dobro bih se zapitao da li da idem u Ameriku uopste, pa pobogu niko nije ovdje beskucnik pa da se smuca po kojekakvim komunama!
Reply With Quote