Citat:
Prvobitno poslao korisnik shljivovica
Mi se jos nekako dvoumimo izmedu NY i Bostona, onaj city data forum nije bas od pomoci, svi se prepiru oko toga a nekako mi se cini kako su ameri malo razmazeni. Meni je npr skroz nebitno to sta McDonalds dostavlja u sred noci, iako mi je grad fantastican ali u Bostonu nisam bila pa ne mogu komparirati.
Evo ako ima neko ko je bio u oba grada da kaze malo sto misli...Inace imamo neke poznanike u NY ali opcenito mi se ljudi cine bezobrazni, grad je isto skup kao i Boston, iako kazu da je po tom pitanju Boston ipak nesto bolji od NY.
Jos nemamo klince,ali pretpostavljamo kako ce i to uskoro (kroz par godina) i nekako mi se Boston cini pitomiji, bolji za podizanje familije. Ali opet, s druge strane, na forumu pricaju kako je javni prijevoz katastrofa a onda citam vas kako je perfektno uredeno.
Uglavnom, ako ima ko da je u Bostonu i voljan je porazgovarati putem Skypea neka se slobodno javi, a picence naravno placam prvom prilikom! 
|
gradski prijevoz ti je savrsen u bostonu. ja sam bio 3 mj i nisam uspio nista napraviti. radio sam neke poslove al tamo ti je sve preskupo tako da sam odlucio da mjenjam drzavu. grad je super, i sve je meni ustvari super ali treba para i para da zivis normalno. sretno