Citat:
Prvobitno poslao korisnik Aristotel
Rođace moj daleki.. A da je tebe pitam nesto? Sto se ti ne vratis u srbiju ako ti je toliko loše! Sto nas koji pokusavam da odemo odavde sputavas i solis pamet? Kako god tamo da je sigurno ne stoji oštampano na papiru "ko dodje da trazi platu dobija radnu knjizicu odmah" Nemoj te price druze vidim ja mnogo si ti prosao al nekako ostao taj menatlitet u tebi, kuknjava... svi su ti lopovi i svi ti krivi....
|
naprotiv !
ja ti kazem dodji ali pametno i oprezno
nemoj mnogo da se nadas da dolazis u neznam ni ja kakvu zemlju gde vlada neznam kakav red rad i postenje jer ces u prvo vremena imati kontakt samo sa ljudima koji su tu dosli iz jednog prostog razloga - da naprave pare i ti ih uopste neinteresujes niti ce razumeti tvoje probleme jer dolazis iz evrope i belac a s obzirom da su (vecina )dosli iz izuzetno surovih prilika -juzne amerike 99%(na primer spavali sa kozama u istoj prostoriji+ 9 clanova familije kao moj bivsi menadzer iz tgif u svom rodnom hondurasu tako ce te i tretirati jer za bolje neznaju )
nema tu kuknjave -taj luksuz sebi nesmes da dozvolis ,niko meni nije kriv niti su to lopovi (ovo neznam gde si izvukao iz mojih postova al ajd sad)
sto se tice skole
ja sad to isto primenjujem sto sam naucio i izucio od toga svega u americi
kod mene ko sad trazi povisicu recimo" leti" samo tako a i volim da im odbijam od plate ako mi zagube alat ili potrose vise goriva
- da nebude zabune ako ovo neradim bankrotirao bi za mesec dana jer ljudi koji rade za mene (ekvador,mexico itd) ce to shvatiti kao da sam "bendejo" i krali bi me na svakom koraku...