Citat:
Prvobitno poslao korisnik IgorMAD
Pa nije to upiranje kao sto ti kazes. Znam da niko ne moze da me odgovori, u pravu je Lucky, bio je u toj situaciji. Ali volim da znam sta je npr to sto tamo ne mogu da imam pa da se pripremim. Narodna poslovica kaze: "triput meri, jednom seci" :P
|
Ako iscitas sve i proucis na ovom forumu ne da si se pripremio nego si i previse pripremljen.
Potpuno se slazem sa Aspirinom.
Ne treba puno da se covek pali jer veruj koliko god da je u Srbiji sugavo (a nazalost jeste, uzasno je i odvratno) nikad ne znas sta te ceka ovde.
Zar mislis da ovde nema ljudi koji nemaju posla? Ili rade posao (cesto i vise od jednog) i to samo da bi zivotarili (citaj hrana i stan, gorivo i osiguranje za auto).
Evo ti jedan - ne daj Boze primer.
Da li znas koliko kosta kad nemas zdravstveno osiguranje ovde a pokupi te hitna pomoc i "obrade" te u hitnoj. To "obrade" citaj apsolutno nista ti ne rade, pretpostavimo da i tebi nije bilo nista, mozda ti se slosilo i srusio se, medjutim ovi oko tebe pozvali hitnu.
E to ti kosta u proseku par hiljada dolara, zavisno od mesta itd...
U zivotu ti je druze moj sve relativno.
Pitao si coveka za misljenje on ti odgovorio i ti ga onda odmah trpas u tatinog sina koji se vozao po Srbiji u kolima i vacario sponzorusice.