Ma nisam ja njega "trpao" u tatinog i maminog sina, procitaj sta sam napisao. Samo sam hteo da vidim sta je to sto se ne svidja.
Nisam ja neki pacenik koji misli da je sve tamo zlatno i da samo mene ceka posao i gomila dolara. Ne znam bre ni da li cu ambasadu proci, da li cu pare sakupiti (pozajmiti) da odem, a tek da li cu se i kako cu se snaci tamo... I ako se snadjem, otkud znam da li cu moci da prihvatim taj, takav zivot. Previse dugo zivim u Srbiji i ja sam toga svestan.
Citat:
Pitao si coveka za misljenje on ti odgovorio i ti ga onda odmah trpas u tatinog sina koji se vozao po Srbiji u kolima i vacario sponzorusice.
|
Pitao sam coveka, on mi je diplomatski odgovorio (nije nista odgovorio), pa sam ga ponovo pitao i naveo mu ono sto meni i ljudima oko mene smeta u Srbiji ne bi li i on meni naveo lose stvari u USA, opet nije.
Necu ja nikog da teram da pise o bilo cemu. Shvatio sam da je njegov celokupni utisak takav.
Da sam na njegovom mestu, vratio bih se u Srbiju istog trenutka (nije ironicno, ozbiljan sam).
Najbolje bi bilo kada bi u ovoj temi svi pisali sa "JESAM" ili "NISAM".