View Single Post
Staro 10.09.2013, 15:23
dreadnot's Avatar
dreadnot dreadnot je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 24.06.2009
US lokacija: Milwaukee, WI
YU lokacija: Beograd, RS
Pošalji Yahoo poruku korisniku dreadnot
Nepromenjeno

Ustedi pare i mani se advokata, mislim da to nije toliko komplikovano da ne bi mogla sama da resis. Kao ideja, vidi da nema neki kontakt telefon, mislim da bi trebalo da ima, pa lepo pozovi i popricaj sa njihovim predstavnikom, oni sigurno mogu da udju u tvoj profil i vide na kojoj si adresi upisana. Sa normalnim objasnjenjem situacije (zavrsavala fakultet, sada dolazim), to je sasvim solidna prica koja pije vodu i ne vidim zasto bi imala ikakve kompliakcije. Posto, kao sto kazes, nisi zivela ovde, evo malog saveta - u situacijama kao sto je ova slibidno zovi kontakt telefon i sedi im na kicmu sa svim mogucim pitanjima. Ako ti makar i najmanja sitnica nije jasna - trazi objasnjenje. Slobodno pitaj: "Da li sam vas dobro razumela, ako x onda y", sa svim mogucium hipotetickim varijantama. Dobices ljubazan odgovor, i jos ce te na kraju pitati da li mogu jos nesto da urade za tebe. U najvecem broju slucajeva razgovori sa customer service se snimaju i neki njihov kontrolor moze da preslusa da li su uradili posao kako treba, pa se zato svi trude da budu jako usluzni, obavesteni i precizni sa informacijama. Vrlo lako moze da se desi da ti vec taj sluzbenik promeni adresu i zavrsi prijavu, sve zavisi kako im je sistem setovan.

02. 11. 2008. - Prijava za DV 2010
05. 06. 2009. - Prvi koverat stigao, broj 19xxx
01. 07. 2009. - Formulari poslati u Kentaki
09. 07. 2009. - Formulari stigli u Kentaki
04. 12. 2009. - Stigla druga koverta
22. 01. 2010. - Obavljen lekarski pregled
27. 01. 2010. - Obavljen intervju, odlozeno viziranje
09. 04. 2010. - VIZE U PASOŠIMA!
17. 09. 2010. - D(eparture) Day