Citat:
Prvobitno poslao korisnik DD mak
Mene zanima da li postoji problem da dobitnik za DV2014 aplicira i za DV2015. Moja je supruga je izvucena za 2014, ali bi ipak hteo da ponovo popunim prijave za nas oboje.
|
Neverovatno!Zasto neko ko je vec izvucen aplicira opet i tako umanjuje ionako male sanse ostalim koji apliciraju?!?! Mi se radujemo sto ste izvuceni,a vi onda postanete bezosecajni. Zasto sreca nekom udari u glavu da bi zbog toga zgazio sve pred sobom i nije mu dosta sto je dobio to sto jeste,nego bi da slavi naustrb tudjoj sreci?! Nikada mi nece biti jasno zasto su ljudi takvi! Ne moze da bude neznanje nikako,pogotovo sto se ponavljalo pitanje i komentari davali! Eto! Igrajte i vas dvoje i svi ostali koji su izvuceni,a mi ostali cemo da gledamo cisto da bi videli ko je od vas dobitnika najsrecniji dobitnik pa moze da bude izvucen vise puta! Pa sa srecom! Nama ostalim ostavite vasu staru odecu kad krenete,i ono hrane sto bi se pokvarilo inace,cisto da ne bacite,kao psima! I veliko hvala! Ne kazem ja da cete meni uzeti GC,i ne aplicira mi se vise kad vidim ovakve stvari,ali nekom hocete!