Tema: Dv-2015
View Single Post
Staro 10.09.2013, 21:19
Маче Маче je offline
Drug član

Datum prijave: 23.02.2013
US lokacija: Manhattan, NY
YU lokacija: Makedonija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik AllenJohnJohnson Prikaz poruke
Kolike su šanse da ako vas jednom odbiju, da vam sljedeći put izdaju vizu? Ako zbog nekog razloga ne prođete liječnički jednom, nećete ga proći ni sljedeći put. Ako ste počinili kazneno djelo i jednom vas odbiju, odbit će vas i drugi put. Ako vas na intervjuu odbiju zbog nečeg važnog, učinit će opet isto. Tako da po meni nema smisla opet se prijavljivat. Pogotovo jer svi kažu da je intervju samo formalnost. Ako ne prođete jednostavnu formalnost jednom, očito postoji nešto što će vas spriječavati i svaki sljedeći put. Ako vas i 10 puta izvuku, vi ćete platiti 10 puta sve troškove i svaki put biti odbijeni. Ako ste već izvučeni, koncentrirajte se sada, da uspješno prođete proceduru.
mislim da ne razumete. znaci mi smo bili selektovani samo za natamosne procedure nismo ni stigli do intervju kad smo ponovo aplicirali cak sto vise ja nisam ni znala da sam izvucena za 2013 kad sam aplicirala za 2014 zato sto izvucena sam 22 oktobru u vtor krug za 2013 a aplicirala za 2014 dvije nedelje prije 6og okrobru tako da stvarno malo pokusajte da razumete sta mi ovdje govorimo pred da dodgete do neki zaklucak, molim vas.
Reply With Quote