Citat:
Prvobitno poslao korisnik Маче
Wow. moze se prijaviti ko hoce ako treba da neko bude izvucen bice ako ne nista. ja mogu se prijavljati milion puta i ne buden izvucena ti samo jedan put i bices. nema ovde pravda i lutnja. OVO JE LUTRIJA ZA CEL SVET MANJE VISE I HOCE DA IGRA KO ZELI KOLIKO GOD PUTA ZELI I DOSTA VISE! ako ste vi razocarani tome sta ni ste izvuceni molim olabavite i pokusajte ponovo i ostavite i druge da urade isto zbog svoji razlozi. ja sam navedila svoje. drugi imaju drugi razlozi zasto zele nanovo aplicirati ali sumnjam da neko zeli cisto koliko da vide dali bi bi bili izvuceni drugi put ili zele videti koliko srece oni imaju bla bla bla. mnoge apliciraju i sto puta i oni koji ne ipunjuje uslovi i terorosti i zezalici i sve. hoces li se ljutiti na sve niv zato sto uzimaju vasi sansi? boze moj! ako zeli nekog ici pravednog puta onda eno vas drugi tip vize i placajte advokate i sve to i znate da je sansa samo vasa i niko je vas nece oduzmeti!
|
Tvoj komentar je toliko neracionalan da prosto nemam komentara.. NARAVNO da moze da se prijavi ko hoce i koliko puta hoce, cak i poznajem par ljudi koji se najverovatnije prijavljuju samo da bi dokazali nesto drugima(ne sebi) i da bi mogli da "pokazu" kako to nije velika stvar.. Takvi ljudi nikad ni ne iskoriste tu priliku koja im se pruzi i za koju su sa druge strane sami "odgovorni". E sad sto se neki malogradjani(koji su pored svega bojim se vecina) vode i dalje onom starom "da komsiji crkne krava" iliti u prevodu na "zelenolutrijski" -
da JA dobijem GC koji necu/ne mogu ni iskoristiti a komsija(koji za isti aplicira godinama) da crkne od muke, je vec druga problematika koja tebi ocigledno nije jasna.. ili se mozda ubrajas u pomenutu grupu..??