@dreamerns
Druze, ne pljujem ja po americkom snu. Jednostavno sam za to da se vidi I druga strana medalje. Ovde to niko jos nije predstavio. I sam sam oklevao kao sto mozes videti na pocetku ove teme. Ti se bavis specificnim poslom, koji je dosta lukrativan I pruza dobre beneficije i shodno tome ide cela prica o splavarenju, surfovanju I menjanju poslova.Ima ljudi koji nemaju ni dana odmora ili samo dve nedelje nakon nekoliko godina. Nemoj me pogresno shvatiti ali - Ako ti je dete bolesno I ti si iskoristio te dane, kako mislis da splavaris?
Ljudi koji su manje obrazovani I uspesni isto dolaze preko lutrije ali ako ne uspeju (sta god uspeh bio) ili se vrate ne zele da to da pisu Ili govore o tome jer se boje zhiga luzera.
@ Zana
Priznajem da sam dao verovatno pogreshnu definiciju break-even point. Po struci sam inzenjer a ne ekonomista pa mi ti termini ne idu bas najbolje. Evo kako ja to gledam:
Ulozio sam npr 30 000 u skolovanje ovde, dobio diplomu, poceo da radim neki drugi posao. E sad,po meni, nije to tacka kad sam vratio 30 000 zajma nego kada sam vratio 30 000 I onda zaradio jos 30. Tad moja diploma pocinje da se isplacuje. Pre toga - to je samo papir na zidu.
Isto tako kada kazes npr - pravim $60 000 godisnje. Ja pod tim podrazumevam da svakog meseca kuci nosim $5000 kesha. Sve ostalo je zavaravanje.
Last edited by Lucky; 18.09.2013 at 20:05.
|