Citat:
Prvobitno poslao korisnik mikiSA
Izvini ali pricas nesusvisle stvari, imigracija na osnovu porodice je to: na osnovu porodice, kakve veze ima prijatelj, je li ti prijatelj to rod??? Nemoj molim te davati lazne informacije, cak i ako mislis da je tako "bilo" i "moglo" u proslosti, a nije.
Sponzorstvo kao co-sponsorship ( Affidavit of support) je nesto drugacije od aplikacije za imigraciju na osnovu porodice (muz, zena, djeca, braca i sestre) Ne mijesaj te dvije stvari.
|
Informacije nisu lazne,znam odlicno sta nam je advokat rekao i obrazlozio sta bi bilo kad bi bilo(da zakon nije promenjen),ja sam lepo objasnila sto se tice naseg slucaja,zao mi je ako nisi shvatio,a sto se tice (Affidativ of support -sponzorstvo,garancija) odlicno znam sta znaci posto imam jedan kod sebe,popunjavao mi ga je advokat kao garanciju da sam kcerka pokojnika i sa istim i umrlicom zavrsila sve sto je bilo potrebno (banka,stan i ostalo),(Affidativ of support) je popunjavao i moj otac vezano za nasu imigraciju na osnovu porodice,garantujuci da moze da nas izdrzava i da necemo spasti na socijalu,mozda rec sponzorstvo buni,htela sam reci garancija

,ispravite me ako gresim,covek se uci dok je ziv