Neka me neko zaustavi molim vas
Pre nekoliko dana smo bili u jednoj radnji na nekoj njihovoj rasprodaji i ja sam za 100 dolara pazarila sledeće: jednu jaknu jesenju za muža, jedne čizmice za stariju ćerku, 5 dukserica za muža (od kojih su neke markirane), 5 majica-tunika za mene, jedan vozić sa šinama igračka za sina od prijatelja - fenomenalan, nekoliko sitnica za kuhinju, tastaturu, kostim za stariju ćerku za Noć Veštica, policu za obuću i valjda je to sve.NEVEROVATNO.
Hrana je malo skuplja ali je odlična. Još uvek ne mogu da se naviknem na one njihove kombinacije slatko - slano. U stvari u sve stavljaju šećer. Kupila sam, jednom, šunku i kad smo je probali - slatka. I tek onda sam obratila pažnju na etiketu, šunka sa medom. Voće i povrće je odličnog kvaliteta, i mislim da sam ovde jela najbolje paprike u životu. Nisu ukusne, već preukusne. Debele, sočne mmmmm. Ima puno i morske ribe, u stvari okeanske

, i svih onih preukusnih plodova okeana, školjke, krabe, losos... Uh losos, naši ljudi ovde često idu na pecanje i to love neke ogromne losose njam, njam. Rekla sam mužu da kupi štap i čizme i sa njima