Zamisli koji bi to bio posao da sad krenu svim prijavljenima proveravati sliku posle perioda za prijavljivanje. Tesko da ces saznati odgovor na pitanje. Moje misljenje je da oni prvo izvuku dobitnike pa onda pogledaju (ako i tada) samo njihove slike, mada i to je diskutabilno, jer mozda tek gledaju slike kada im odgovoris slikama sa prvim obrascima. Kao kod nas kad je nagradna igra na tv, prvo izvuku kovertu pa tek onda proveravaju da li je regularna tj. ima li u njoj ono sto se trazi da posaljes. Poznato je da slika na validatoru prolazi ako je 600x600 i manja od 240 kb, a da sadrzaj slike i ostalo validator uopste ne prepoznaje. Licno sam stavljao na validator sliku zivotinje ili aviona i prolazi sa 600x600 i do 240kb. Njih i obicno obavestenje mrzi da postave, a kamoli nesto vise. Niko se tu ne cima oko slika dok ne dobiju slike uz prve obrasce, ja tako mislim. Validator je samo formalno tu stavljen, kao kod nas formalni konkursi za posao, a ljudi vec rade na tim pozicijama. Cista formalnost.
|