Tema: Dv-2015
View Single Post
Staro 28.10.2013, 14:38
dekintirani's Avatar
dekintirani dekintirani je offline
Drug član

Datum prijave: 30.09.2012
US lokacija: Bilo gde samo odavde da begam
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik IgorMAD Prikaz poruke
Ako ti je slika onakva kakva se trazi na zvanicnom sajtu onda nemas problema.
Ja sam se npr sam slikao, jer ne verujem tamo nekim fotografima, najvise verujem samom sebi. Slika je bila dobra i mene su izvukli.

Mislim da je bacanje para odlazak kod fotografa ali daleko od toga da to nije dobro. Ako je slika koju ti je fotograf poslao prosla validator i na prvi pogled izgleda kao ona slika koju oni traze, onda je ona 100% ispravna i nece te sigurno diskvalifikovati zbog nje.

Moja slika je bila i sa senkom iza i sa senkom na licu. Pozadina je bila neki beli carsav koji je vidno izguzvan bio... sve je proslo bez problema a to sam saznao na najbolji moguci nacin
Hvala,IgorMAD! Da,slike su prosle validator na zvanicnom sajtu i nadam se da je sve OK! A idem kod fotografa jer ne znam sama to da obavim,ne usudjujem se,ma ni naopako ne bih smela...a sad sam i dalje u mukama...Ona me tamo cimala da skolonim kosu iza usiju,jer ona zna da tako treba a ja kako hocu...Lani opet sam imala pustenu kosu koja je inace srednje duzine i niko me nije opominjao i inace sam bila spokojna sto se slika tice a ne kao sad...bezveze! Hvala opet!
01.05.2014.-DV2015-HAS NOT BEEN SELECTED
Reply With Quote