Tema: Dv-2015
View Single Post
Staro 28.10.2013, 15:11
BAXI's Avatar
BAXI BAXI je offline
Drug član

Datum prijave: 02.11.2011
US lokacija: BOSTON
YU lokacija: BG
Nepromenjeno

Fotografi su majstori svog zanata,to stoji,oni te slikaju ,kvalitet slike je fenomenalan i naravno da ce bolje uslikati nego ja a da li ce je obraditi onako kako Vlada USA zahteva to je veliko pitanje.
Idem po onom kako je kod mene bilo,slikao me profi fotograf i obradio ,ali dzaba ,slika nije zadovoljavala kriterijum lutrije ni minimalno.To je bilo tako dva puta,2009 i 2010 i zato ja te dve godine racunam kao propala stvar i od tada slike obradjujem sam.Jesu fotografi profi,to stoji,ali se prave kao da sve znaju kako treba a pojma nemaju,zato sto obrade ispod 240 kb i 600x 600 a kako je polozaj glave ramena,lica itd. , na to uopste ne obrate paznju.
Evo prekjuce se moj komsija slikao kod istog fotografa i mogu reci da je slike i nakon 5 godina obradio katastrofalno.Nismo mogli da ih prilagidimo pravilima lutrije i zbog toga danas je moralo sve iznova.
Ne verujte previse fotografu,mogu samo to da kazem.Zasto da se zbog toga nervirate do 1. maja i da vam propada godina.
Ovo sve pisem zato sto znam kakav je zapad striktan( ziveo sam na zapadu dugo godina) u svojim zahtevima i nema kod njih odstupanja,imas pravila i igraj tako kako nalazu,jer nema kod njih moze tako a moze i ovako.

Last edited by BAXI; 28.10.2013 at 15:25.
Reply With Quote